X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

OVEN-BAKED-TRADITION
 

HET VERSCHIL ZIT IN DE BEREIDING...


 
Bezig met laden...

HET VERSCHIL

Onze traditie in de keuken maakt het verschil. Net als ons oog voor detail. Er zijn veel voordelen aan ovengebakken dierenvoeding. Zo kunnen we veel meer vers vlees in het recept stoppen en alle aroma's en smaken naar boven halen! Ook is het hierdoor mogelijk ingrediënten te gebruiken die gemakkelijker verteerbaar zijn en wordt de waarde van de eiwitbronnen en essentiële vitamines behouden. Door in de oven te bakken, is de dichtheid tot 20% meer. Dit betekent dat het brokje meer voedingswaarde bevat en honden en katten minder gram nodig hebben om een lekkere volle buik te hebben.

ONZE TRADITIE

Oven-Baked Tradition katten- en hondenvoeding, gemaakt in Canada door een familiebedrijf, biedt een onweerstaanbare smaak en uitzonderlijke voedingswaarde! Al onze recepten voor katten- en hondenvoeding worden in kleine porties in de oven gebakken voor maximale kwaliteit en versheid.

DE INHOUD

Onze producten bevatten vlees van geselecteerde boerderijen als eerste ingrediënt. Of je nu kiest voor kip, lam of vis, de versheid en kwaliteit van ons vlees is altijd hoog. Onze gezonde recepten bevatten ook hartige groenten en fruit, zoals bijvoorbeeld zoete aardappelen, appels, bosbessen, bananen, spinazie, broccoli, pompoen en cranberry. Katten en honden worden zo voorzien van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben. Om aan de andere essentiële voedingsbehoeften van jouw harige vrienden te voldoen, voegen we ook vitamines en mineralen toe, evenals lokaal geteelde volle granen (gerst, haver, rogge, lijnzaad) die we zelf malen om hun voordelen te optimaliseren.

 

WAT JE NIET VINDT IN ONZE RECEPTEN

Omdat wij net als jou om de gezondheid van katten en honden geven, zijn al onze formules voor katten- en hondenvoeding vrij van hormonen, antibiotica, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. En als je kiest voor Oven-Baked Tradition, kies je ook voor een voeding dat geen van de volgende producten bevat:

  • Gluten
  • Tarwe
  • Mais
  • Soja
  • Rundveeproducten
  • Kunstmatige smaak- of kleurstoffen
  • Schadelijke anti-oxidanten

En dat is wel zo fijn, want deze ingrediënten worden vaak in verband gebracht met voedselallergieën en -intolerantie en spijsverteringsproblemen. Dit wil je natuurlijk voorkomen voor jouw hond of kat.

ONS TEAM

Met een toegewijd team zetten we ons elke dag in om ervoor te zorgen dan onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Wij vinden dat katten en honden het beste verdienen. Daarom stellen we het welzijn van onze vrienden boven alles. Ons doel is om jouw huisdier(en) alles te geven wat ze nodig hebben om aan jouw zijde een lang en gezond leven te leiden.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
G-VWX3B0NXGQ