X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Handelsonderneming MKK kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maaktvan de diensten van Handelsonderneming MKK, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Handelsonderneming verstrekt. Handelsonderneming MKK kan de volgende persoonsgegevens verwerken:- Uw voor- en achternaam- Uw adresgegevens- Uw telefoonnummer- Uw e-mailadres- Uw IP-adres
WAAROM HANDELSONDERNEMING MKK GEGEVENS NODIG HEEFT.
Handelsonderneming MKK verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.Daarnaast kan Handelsonderneming MKK uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.
HOE LANG HANDELSONDERNEMING MKK GEGEVENS BEWAART
Handelsonderneming MKK bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
DELEN MET ANDEREN
Handelsonderneming MKK verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor deuitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt door CCV Shop. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Handelsonderneming MKK worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Handelsonderneming MKK gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
GOOGLE ANALYTICS
Handelsonderneming MKK maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Handelsonderneming MKK bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Handelsonderneming MKK te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Handelsonderneming MKK heeft hier geen invloed op.
Handelsonderneming MKK heeft Google geen toestemming gegeven om via Handelsonderneming MKK verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt eenverzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hondenetengezond.nl. Handelsonderneming MKK zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
BEVEILIGEN
Handelsonderneming MKK neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Handelsonderneming MKK maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Handelsonderneming MKK verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Handelsonderneming MKK op via info@hondenetengezond.nl. www.hondenetengezond.nl is een website van Handelsonderneming MKK
Handelsonderneming MKK isals volgt te bereiken:
Postadres:Oud Cromstrijensedijk oz 44 a 3286bp Klaaswaal
Vestigingsadres:Oud Cromstrijensedijk oz 44 a 3286bp Klaaswaal
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 59413441
Telefoon: 0186-579197  06-11717209
E-mailadres: info@hondenetengezond.nl

© by handelsonderneming MKK  h.o.d.n. Honden eten gezond
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
G-VWX3B0NXGQ