X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Farmina Pet Foods heeft een lange werkrelatie met het bestuur van Diervoeding aan de Universiteit van Napels Federico II. Door deze relatie hebben wij verschillende onderzoekslijnen ontwikkeld die zijn gepubliceerd door gecertificeerde, veel gelezen internationale tijdschriften. Alle klinische bevindingen werden opgesteld en geleid door onpartijdige overheidsinstanties, die onze wetenschappelijke validiteit bevestigden en getuigden van de doeltreffendheid van onze voedingsproducten. Farmina Vet Life en N&D producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en door derden gecertificeerd als effectief.


FARMINA VET RESEARCH
 
EEN TEAM VAN PROFESSIONALS VOOR HET WELZIJN VAN HUISDIEREN.
De samenwerking tussen Farmina en de Universiteit van Napels Federico II bracht Farmina Vet Research tot leven. Farmina Vet Research is een team van eersteklas professionals op het gebied van voeding, diergeneeskunde en voedingsformulering. Terwijl we samenwerkten met het bestuur van Diervoeding aan de Universiteit van Napels Federico II, hebben we verschillende soorten onderzoek uitgevoerd om de juiste voedingssystemen te ontwikkelen die geschikt zijn voor de fysiologie van katten en honden.


SMAKELIJKHEID

WIJ GELOVEN DAT GEZOND VOEDSEL OOK LEKKER VOEDSEL KAN ZIJN.
Wij bij Farmina geloven, en onze geschiedenis kan getuigen, dat goed eten voortkomt uit goede ingrediënten. We selecteren alleen de beste grondstoffen en behandelen deze met behulp van technologieën die hun voedingswaarde behouden. Het resultaat is een echt product dat ook nog eens erg smakelijk is.

Met een opwindende aroma dat zich verspreidt wanneer een zak net wordt geopend en met de perfecte textuur en grootte van de brokjes die we gebruiken, is ons voedsel buitengewoon smakelijk voor katten en honden. Een speciale dank gaat uit naar de honderden viervoeters die ons team tijdens de testfase nauwgezet heeft gecontroleerd voor analyse.
 


RESPECT IS DE BASIS VAN ONS WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Een van de unieke kenmerken van de klinische onderzoeken die door Farmina Vet Research (FVR) is opgezet, is dat we het welzijn van het dier volledig respecteren. We werken samen met tientallen onafhankelijke dierenartsen in Italië om voedingsoplossingen te bieden voor katten en honden die zijn getroffen door een ziekte. Deze huisdieren hebben de kans om hun gezondheid te verbeteren terwijl ze tijdens de proefperiode bij hun familie blijven. De enige verandering die in hun levensstijl wordt aangebracht, is hun dieet.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
G-VWX3B0NXGQ