X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Farmina-Vetlife-speciale-voeding


Bezig met laden...
Farmina Vetlife Cardiac 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife Diabetic 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife Gastrointestinal 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife Gastrointestinal 2kg
€ 27,95 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife Hepatic 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife joint 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife Obesity 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Farmina Vetlife Oxalate 2kg.
€ 27,90 *

Prijs per stuk

Laad meer

Farmina Vet Life - Speciaal Voer voor Honden met Gezondheidsproblemen 

Voordat je begint of doorgaat met het gebruik van dit product, raden we ten zeerste aan om altijd eerst je dierenarts te raadplegen.

Farmina Vet Life is ontworpen om honden te ondersteunen die specifieke gezondheidsproblemen hebben. Onze voedingsopties zijn zorgvuldig samengesteld om de behoeften van je trouwe metgezel te ondersteunen tijdens hun herstel- of onderhoudsperiode.

Wat maakt Farmina Vet Life speciaal?

  1. Op Maat Gemaakte Formules: Onze voedingsopties zijn afgestemd op de unieke behoeften van honden met gezondheidsproblemen. Of het nu gaat om gewichtsverlies, diabetes, spijsverteringsproblemen of andere aandoeningen, Farmina Vet Life heeft de juiste formule voor jouw hond.

  2. Hoogwaardige Ingrediënten: We gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat je hond de voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft om te gedijen. We begrijpen dat voeding essentieel is voor het herstel en welzijn van je huisdier.

  3. Ondersteuning van Gewichtsbeheer: Voor honden met gewichtsproblemen biedt Farmina Vet Life speciale formules met een lage calorische dichtheid en de juiste inname van vezels om gewichtsverlies te ondersteunen.

  4. Spijsverteringsgezondheid: Onze voedingsopties bevatten ingrediënten die de spijsvertering bevorderen, zoals oplosbare en onoplosbare vezels, om de spijsvertering van je hond te ondersteunen.

  5. Glucosamine en Chondroïtine: Voor honden met gewrichtsproblemen bevatten sommige Farmina Vet Life formules deze belangrijke voedingsstoffen om de gewrichtsgezondheid te ondersteunen.

Samenstelling en Voeding:

De exacte samenstelling en voedingswaarden variëren afhankelijk van de specifieke Farmina Vet Life formule die is voorgeschreven door je dierenarts.

Aanvullende Informatie:

Het is van het grootste belang dat je dierenarts de juiste formule en het juiste gebruik van Farmina Vet Life voorschrijft voor de gezondheid van je hond. Volg altijd de instructies van je dierenarts met betrekking tot de duur en hoeveelheid van het gebruik.

Zorg altijd voor voldoende vers water voor je hond.

Als je vragen hebt over welke Farmina Vet Life formule geschikt is voor jouw hond of hoe je het moet gebruiken, aarzel dan niet om contact op te nemen met je dierenarts.

Met vriendelijke groet,

Het "Honden Eten Gezond" Team 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
G-VWX3B0NXGQ