X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.Bezig met laden...
Kivo gedroogde Lam Graanvrij 4 KILO
€ 27,75 *

Prijs per stuk

Kivo Lam & Rijst Glutenvrij 4 KILO
€ 26,25 *

Prijs per stuk

Kivo Verse eend graanvrij 4 KILO
€ 30,95 *

Prijs per stuk

Kivo verse kip puppy - Glutenvrij 4 KILO
€ 25,50 *

Prijs per stuk

Kivo verse kip puppy - Glutenvrij 4 KILO
€ 24,50 *

Prijs per stuk

Kivo verse Zalm Graanvrij 4 KILO
€ 31,25 *

Prijs per stuk

Kivo Zalm & Rijst Glutenvrij 4 KILO
€ 26,50 *

Prijs per stuk

kivo- Verse Kip - Glutenvrij 4 KILO
€ 25,50 *

Prijs per stuk

Koudgeperste KIVO hondenbrokken zijn een type hondenvoer dat wordt geproduceerd met behulp van een specifieke verwerkingstechniek genaamd koudpersen. Deze methode houdt in dat de ingrediënten op een lagere temperatuur worden verwerkt in vergelijking met traditioneel verhitte methoden, zoals extrusie.

Bij het koudpersen van hondenbrokken worden de ingrediënten gemengd en samengeperst bij lagere temperaturen, meestal rond de 40-75 graden Celsius. Dit in tegenstelling tot extrusie, waarbij hogere temperaturen worden gebruikt. Het doel van koudpersen is om de voedingsstoffen en enzymen in de ingrediënten zoveel mogelijk te behouden.

KIVO koudgeperste hondenbrokken worden vaak geprezen vanwege hun voedzaamheid en het behoud van voedingsstoffen door het gebruik van deze mildere verwerkingstechniek. Omdat de ingrediënten niet blootgesteld worden aan hoge temperaturen, blijven voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en enzymen beter behouden. Dit kan voordelig zijn voor honden met een gevoelige spijsvertering of voor diegenen die baat hebben bij voeding met minimale verwerking.

Het uiteindelijke doel van koudgeperste hondenbrokken, inclusief die van KIVO, is om een evenwichtige en voedzame maaltijd te bieden voor honden, waarbij voedingsstoffen en smaak behouden blijven dankzij de specifieke productiemethode. Het is altijd raadzaam om de ingrediëntenlijst en voedingsinformatie te controleren voordat je hondenvoer koopt om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor de specifieke behoeften van je hond.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
G-VWX3B0NXGQ