Categorieën

  • vers vlees
  • Bewaarbox

vers vlees / Puppymix compleet

Puppymix compleet 5 9
Puppy mix kilo
Puppymix compleet
Reviews | Review toevoegen

Volledig samengestelde voeding voor honden eten gezond    PUPPYMIX COMPLEET 100% glutenvrij   Samenstelling: 44% kip met bot, 30% rund met bot, 10% rundorgaan, 10% gepureerde groenten,2,5% premix, ...

Artikelnummer

6352 *2 

€ 3,60 *
Prijs per kilo

Dit product heeft een minimale afname aantal van 5

Volledig samengestelde voeding voor honden eten gezond   

PUPPYMIX COMPLEET
100% glutenvrij
 
Samenstelling:
44% kip met bot, 30% rund met bot, 10% rundorgaan, 10% gepureerde groenten,2,5% premix, 2% appels zonder pit, 1% zalmolie (botgehalte 20%)
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 17%, ruwe celstof 1.5%, ruw vet 18%, ruwe as 0,5%
 
Gebruiksaanwijzing:
Zie: hoeveel geef ik mijn hond
Bevat geen kunstmatige kleur-,geur en smaakstoffen.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
2 – 3 dagen houdbaar na ontdooien in koelkast.
Niet leverbaar in mix pakket

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Maryna -

Onze pup van 8 weken, eet het vlees nu 1 week. Ze vind het super lekker, bak wordt 3x leeg gelikt. Daarbij gebruikt ze schapenvet, haar vacht begint te glimmen en ziet er mooi uit.

Diane -

geweldig, hij vind het heerlijk en doet het er goed op
mooie ontlasting

Mathieu Pol -

Ik ben erg tevreden. Maar wat belangrijker is, is dat mijn boxer pup erg tevreden is.
Ze is toen ze bij ons kwam na 3 dagen wennen in 1 keer van brokjes op puppymix compleet gegaan. Heeft hierbij niet echt veel problemen gehad. Ontlasting was wat hard maar door een halve theelepel olijfolie toe te voegen gaat het nu prima! Ze heeft veel minder ontlasting en groeit goed!

Sylvia -

Ben zeer tevreden. Onze zwitsere witte herder pup van 14 weken zat eerst op brok maar was al 2 weken aan de dunne over gegaan op vers en heeft er nu geen last meer van helemaal top! Blijf het ook ckr bestellen, voor Mo niks anders meer en zal het ckr ook aanraden aan andere hondenbezitters.. Alleen nog even zoeken naar de juiste hoeveelheid zodat hij geen honger meer heeft.

Timo en Arleen -

Snelle aflevering. Uitstekend service. Onze duitse herder pup vindt het heerlijk. We hebben aan onze kenissen verteld over Honden Eten Gezond. We gaan het zeker blijven bestellen.

Nick -

Onze stafford/pitbull pup van nu inmiddels 12 weken krijgt de puppymix te eten. Hij groeit er goed op en ziet er fantastisch uit. Als de mix opgediend wordt kost het hem veel moeite om netjes te gaan zitten en de baas aan te kijken. Wanneer we hem brokjes geven dan kan hij zich veel beter beheersen.
Het product ziet er mooi en vers uit. Wel controleer ik het vlees op stukjes bot.
Wij zijn erg tevreden over deze mix!

roos -

Wij zijn heel tevreden , roos staat te springen en blaft op het moment dat ik het doosje uit de koelkast haal het voorbakje is dan ook in no time leeg

TATTOO -

Nu ik nog een pup ben. Een Kaninchen Teckel, eet ik vooralsnog droogbrokjes die ik van de fokster heb meegekregen, maar 1 keer per dag krijg ik de puppymix. En nu kan ik met 10 weken al redelijk goed stilzitten voor ik de aanval neem op mijn brokjes, maar als de puppymix in mijn eetbakje zit dan kan ik niet zomaar blijven zitten, ik MOET aanvallen, ik eet het bakje er ook bijna bij op..

Mijn baasjes vinden het wel wat lastig in stukjes te krijgen, medallions of stukjes a 25 gram vlees zouden ze top vinden. Want dan was het een 5 sterren review! Ik kan niet wachten tot ik ipv 2 x brokjes en 1 keer vlees 2 x vlees en 1 keer brokjes krijg.

(oefent nog op pootje geven) dus bij deze een zachte beet, Tattoo.

Frank -

Het is, na het ontdooien, een beetje een bloederige bedoening maar onze Berner Sennen pup Willem ontsteekt bij de aanblik al in vurig enthousiasme, eet zijn bak vervolgens er bijna bij op en komt nog een aantal malen terug om te inspecteren of er toch niet nog een kruimel van is achtergebleven. Het moet dus wel lekker zijn volgens Willem!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.