DERMA
DERMA
0 Reviews | Review toevoegen

Toepassingen bij: haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.

Artikelnummer

 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 19,10 *
€ 17,85 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Van alle problemen waar honden mee kampen, staat die van huid en vacht op nummer één. Een Duits epidemiologisch onderzoek onder 158.000 honden, wees uit dat het in maar liefst 17% om de huid of vacht ging. De huid en vacht worden gezien als een weerspiegeling van de gezondheid van de hond. Naast inwendige factoren waaronder voeding en ********, kunnen de huid en vacht ook worden aangetast door uitwendige invloeden zoals pollen, huidparasieten, UV-straling en luchtvervuiling. De huid en vacht beschermen niet alleen het lichaam tegen deze externe invloeden, maar reguleren ook de lichaamstemperatuur en vochthuishouding. Zo is een volle en glanzende vacht niet alleen mooi, maar bovenal noodzakelijk voor de gezondheid van de hond.
De amiQure-Derma formule is een zeer compleet product; geen enkel ander product verenigt zo veel eigenschappen in zich om de huid en vacht weer in een goede balans te brengen. Voor problemen die gepaard gaan met geprikkelde huid, is Omega-6 een prima oplossing.
AmiQure-Derma bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de conditie van de huid en vacht herstellen of in optimale conditie houden. Het bevat o.a. een hoog gehalte biotine in combinatie met zink en de omega-3 en 6 vetzuren. 
 
In de praktijk heeft amiQure-Derma bewezen een uitstekend, mild en natuurlijk middel te zijn voor de gevoelige huid.


Een recente gebruikerservaring: Zelfs mijn dierenarts is tevreden over het product Derma, waar ik mijn Sheltie nu mee behandel. Hij heeft een soort ***** op zijn snuit waardoor zijn haren uitvielen en door Derma ***** het heel mooi en zijn haren groeien daar weer aan. Mevr. M. van O.


* In verband met de toegestane gezondheidsaanprijzingen zijn sommige woorden vervangen door sterretjes.

Toepassingen bij: haaruitval, doffe vacht, droge huid, gevoelige huid, schilfers, onaangename vachtgeur, overmatig bijten/likken/krabben en overmatig verharen.

De meervoudige aanpak van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.
Inhoudsstof Functie
Biotine, Vit. A, Zink bij haargroeiproblemen; goed voor het bindweefsel in de huid
Vit. B3, Visolie (Omega-3), Borage-olie (Omega-6) behoud van het vochtevenwicht in de huid
Knoflook extract voedt de huid en ondersteunt bij haargroeiproblemen
Vitamine E beschermt de huid (antioxidant)

Verpakking: 90 tabletten.

Gebruik: dagelijks 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. De tabletten zijn deelbaar en daarom ook geschikt voor kleinere hondenrassen.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Hoeveel geef ik mijn hond ?

Welk dier? Hoeveelheid per dag Hoevaak?
Pup tot 4 maanden: 50 gram per kg lichaamsgewicht
4-7 maanden: 40 gram per kg lichaamsgewicht
7-10 maanden: 30 gram per kg lichaamsgewicht
10+ maanden: 20 gram per kg lichaamsgewicht
tot 3 maanden: 4 keer per dag,
3- 6 maanden : 3 keer per dag
6- 12 maanden:  2 keer per dag.
12+ maanden: 1 of 2 keer per dag
Volwassen hond 20-30 gram per kg lichaamsgewicht.
Zeer actieve, levendige en kleine honden: tot zo’n 40 gram per kg lichaamsgewicht
Drachtige en zogende hond: 30-40 gram per kg lichaamsgewicht
1 of 2 keer per dag

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.