MOBILITY
MOBILITY
0 Reviews | Review toevoegen
Heeft bewezen een diervriendelijke aanpak te bieden voor het bevorderen van soepele gewrichten. Mobility is een mild en natuurlijk middel en kan langdurig worden gebruikt.

Standaard levertijd

1 dag(en)

€ 19,10 *
€ 17,95 *
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst
Circa 10% van alle honden, kampt met minder soepele gewrichten. Niet alleen oude of (te) zware worden hier door getroffen, maar ook jonge honden. De oorzaak kan zijn een trauma, slechte voeding, erfelijke aanleg, ouderdom of slechte leefomstandigheden.
Opvallende uiterlijke kenmerken zijn o.a.: het moeite hebben met opstaan (vooral ´s ochtends), niet meer (zo makkelijk) op- of aflopen van een trap, niet meer achter de stok of bal aan rennen, mank lopen na inspanningen of bij vochtig weer, achterblijven bij het uitlaten of zelfs ineenkrimpen bij aanraking.

Sinds de introductie in mei 2002, heeft amiQure-Mobility bewezen een uitstekende, milde en diervriendelijk aanpak te bieden voor het bevorderen van soepele gewrichten.

Een recente gebruikerservaring: Onze Franse bulldog Basje hebben wij helaas moeten laten inslapen. Hij is 14 jaar geworden en om dit laatste zijn wij erg blij. Sinds zijn 9e jaar heeft hij namelijk veel last gekregen van zijn gewrichten en na het gebruik van diverse middelen (via de dierenarts, maar deze hielpen niet afdoende) zijn we amiQure gaan gebruiken. Hierdoor is hij enorm opgeleeft en heeft hij het maximale uit zijn leven kunnen halen. Voor het gebruik van amiQure was hij namelijk enorm beperkt in zijn beweging en kon hij niet meer over oneffen terrein rennen. Het gebruik van amiQure heeft het mogelijk gemaakt dat dit weer wel kon. Ook over de levertijden ben ik erg tevreden geweest. Kortom ik kan zowel het product als de leverancier aanraden! Ga zo door! Dhr. M. te V.

Een evaluatiestudie onder 44 hondenbezitters, toonde aan dat maar liefst 86% van de met amiQure behandelde honden er (veel) beter aan toe was na 6 weken. De honden waren bovendien veel vitaler en hadden weer zichtbaar plezier.

De meervoudige aanpak van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.
Inhoudsstof Functie
Glucosamine HCl
co-factoren: Vit. B6, Boron, Koper, Mangaan, Selenium
opbouw en aanmaak van kraakbeen in de gewrichten
Salix alba extract weldadig; bevordert soepel bewegen
Harpagophytum (Duivelsklauw) stimuleert het immuunsysteem

Gebruik: dagelijks 1 tablet per 7,5 kg lichaamsgewicht. Afhankelijk van de ernst van de aandoening duurt het minimaal een maand voordat verbeteringen kunnen worden waargenomen. Na verloop van tijd kan de dosering worden gehalveerd. De tabletten zijn deelbaar. Het beste is de helft van de dosering 's ochtends te geven en de andere helft in namiddag.

Combinatiegebruik met regulier medicatie: ingeval men wil overstappen van zogenaamde NSAID's (o.a. Rimadyl, Metacam, Cortaphen of Previcox), vanwege ongewenste bijwerkingen, dan is het raadzaam dit te doen in overleg met de dierenarts.

Indien de conditie van de hond duidelijk is verbeterd (variërend tussen de 2 tot 8 weken) kan worden gecombineerd met amiQure-Glucosamine Plus; de dosering van Mobility kan dan worden verlaagd. Eventueel kan naar eigen inzicht en afhankelijk van de conditie van de hond, volledig worden overgegaan op amiQure-Glucosamine Plus.Verpakking: 90 tabletten.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hoeveel geef ik mijn hond ?

Welk dier? Hoeveelheid per dag Hoevaak?
Pup tot 4 maanden: 50 gram per kg lichaamsgewicht
4-7 maanden: 40 gram per kg lichaamsgewicht
7-10 maanden: 30 gram per kg lichaamsgewicht
10+ maanden: 20 gram per kg lichaamsgewicht
tot 3 maanden: 4 keer per dag,
3- 6 maanden : 3 keer per dag
6- 12 maanden:  2 keer per dag.
12+ maanden: 1 of 2 keer per dag
Volwassen hond 20-30 gram per kg lichaamsgewicht.
Zeer actieve, levendige en kleine honden: tot zo’n 40 gram per kg lichaamsgewicht
Drachtige en zogende hond: 30-40 gram per kg lichaamsgewicht
1 of 2 keer per dag

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies